Spekemat

Spekemat, som er saltet og tørket kjøtt, har en lang historie i Norge og Norden. Det ble opprinnelig laget for å bevare mat gjennom vinteren og på reiser. I dag er spekemat fortsatt populært, både til hverdags og fest.

Spekemat meny

Delikate Spekefat levert til ditt arrangement. Spekemat og alle buffeer blir levert på pene engangsfater. Porselensfat kan ved avtale lånes gratis av oss. Leveres tilbake til vårt hoved kjøkken i samme stand som ved levering. Brød, Smør & Aioli følger med alle menyer!

Minimum 15 betalende.

Priser er oppgitt pr kuvert. Alle Tapas menyer leveres med ferskt brød, smør og Aioli.

Brødet skjæres opp av kunden slik at det ikke blir tørt, såfremt ikke annet er avtalt

Spekemat # 1 «Klassikeren»

Kr 249,- pr kuvert

Spekeskinke (serrano)
Fenalår
Potetsalat
Eggerøre
Rømme
Flatbrød

Alle priser med forbehold om prisendringer

UTKJØRING ETTER AVTALE. 20,- PR KM – Bestill her:  post@hallingdalcatering.no – Se leveringsvilkår for ytterligere info