Spekemat

Spekemat, som er saltet og tørket kjøtt, har en lang historie i Norge og Norden. Det ble opprinnelig laget for å bevare mat gjennom vinteren og på reiser. I dag er spekemat fortsatt populært, både til hverdags og fest.

Spekemat meny

Delikate Spekefat levert til ditt arrangement. Spekemat og alle buffeer blir levert på pene engangsfater. Porselensfat kan ved avtale lånes gratis av oss. Leveres tilbake til vårt hoved kjøkken i samme stand som ved levering. Brød, Smør & Aioli følger med alle menyer!

Minimum 15 betalende.

 

Spekemat «Klassikeren»

Kr 249,- pr kuvert

Spekeskinke (serrano)
Fenalår
Potetsalat
Eggerøre
Rømme
Flatbrød

Alle priser med forbehold om prisendringer

UTKJØRING ETTER AVTALE. 20,- PR KM – Bestill her:  post@hallingdalcatering.no – Se leveringsvilkår for ytterligere info