Oppdag våre to utsøkte sauser, håndlaget med kjærlighet på vårt kjøkken! Perfekte for å løfte ethvert måltid til nye høyder, våre sauser kombinerer de fineste ingrediensene for å gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme.
Sauser av utsøkt kvalitet. Kontakt oss via post@hallingdalcatering.no eller via våre kontaktsider for bestilling.
Inntil vår Vipps i nettbutikken er klar kan vårt vippsnummer 119475 brukes.
Dette er bearnaise slik ekte bearnaise skal smake. Masse herlig estragon gir den et friskt preg og konsistensen er tykk og luftig.
HC’s bearnaise er en meget anvendelig saus, som kan serveres kald, eller varmes i vannbad (Ikke i mikrobølgeovn). Om du ønsker en annen vri på smaken kan sausen smaksettes med for eksempel chilisaus, tomatpuré eller litt revet fersk pepperrot.
Ingredienser: Rapsolje, eggeplomme, vann, eddik, salt, estragon, krydder
Teriyaki er en velkjent japansk saus, laget av soya saus, sake, risvin og sukker. Den er ypperlig å bruke som marinade på alle typer kjøtt og grønnsaker, som en BBQ glaze, eller i wok/gryter i stedet for soya saus.
Ingredienser: Soyasaus 38% (soyabønner 40%, vann, salt, hvetemel), hvitvin, sitron, sukker, ingefær, hvitløk
Saus har vært en viktig del av matkulturen siden antikken, med røtter i gamle Egypt, Hellas og Roma, hvor de brukte sauser laget av olivenolje, vin og krydder. I middelalderen ble sauser brukt til å forbedre smaken og bevare mat. Renessansen i Europa førte til utviklingen av klassiske franske sauser, som fortsatt danner grunnlaget for moderne sauslaging. I dag brukes sauser over hele verden for å forsterke smak, tilføre fuktighet og berike matopplevelser.